Maak kennis met CRAITH LAB®.

Een prachtig skincare brand die gebaseerd is op de nieuwste wetenschap in probiotica, epigenetica en celregeneratie.

Vrij van: sulfaten, PEG’s, minerale oliën, microplastics, siliconen en parabenen

HUIDGEZONDHEID

CRAITH LAB® is een innovatief, clean skincare brand met drie unieke, essentiële lijnen.

Blue Collection (huid tot 25 jaar, of een probleemhuid)
Black Collection (huid vanaf 25 tot 40 jaar)
Gold Collection (huid vanaf 40 jaar)

CRAITH LAB® werkt aan huidgezondheid door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken, deze vervolgens te beschermen, waarna de huid kan verjongen.

BALANS

Onder andere blauw licht en milieu-invloeden zorgen steeds vaker voor huidproblemen. Irritaties, veroudering, allergieën en een droge huid zijn een uiting van epigenetische veranderingen. CRAITH LAB® gaat met haar wetenschappelijk ontwikkelde formules de effecten van omgevingsstress tegen en brengt de huidconditie duurzaam weer in balans.

EPIGENETICA

CRAITH LAB® zet in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. CRAITH LAB® is in staat om de effecten van omgevingsstress op de huid en de schadelijke gevolgen ervan weer in evenwicht te brengen en te corrigeren. Hiervoor zijn speciaal de EPI-POWERSHIELD3® (Black Collection) en EpiTECH® (Gold Collection) formule ontwikkeld. De Blue Collection werkt vooral met probiotica.

“Epigenetica is dé wetenschappelijke sleutel om huidproblemen én huidveroudering op te lossen.” (deze misschien in onze sierlijke lettertype)

TREATMENTS

Kortom, CRAITH LAB® beschermt en versterkt de huidbarrière die nodig is voor anti-aging. Want een mooie, stralende en gezonde huid is voor iedereen! Ervaar deze producten in de CRAITH LAB® Treatments. Deze behandelingen worden aangepast op de unieke huid en geven een prachtig resultaat.

Boek makkelijk online!