Skin Fusor Babor Institute Mirabelle

De DOCTOR BABOR PRO lijn richt zich in alle producten op een geconcentreerde werking en focust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten; nauwkeurig geformuleerd, zonder geur- en synthetische kleurstoffen, met de voor de huid optimale dosering en beschikbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om verschillende huidproblemen nog doelgerichter en individueler te behandelen en met de passende verzorging voor thuis tot optimale resultaten te leiden!

TheraPRO Peels – De professionele DOCTOR BABOR PRO fruitzuur behandelingen

Deze AHA peelings behoren tot de zogenaamde chemische peelings en zetten als hoofdbestanddelen alfa hydroxy zuren (AHA) van natuurlijke oorsprong in, zoals melk-,wijn-,citroen-,appel- en glycolzuur. Deze fruitzuren maken de kit substantie tussen de hoorncellen los en bevorderen een uitgebreide en intensieve regenererende activiteit van de huid. Afhankelijk van de gebruikte peeling- en toepassingsintensiteit kunnen de hoorncellen op verschillende diepten worden verwijderd. Zonder de huid onnodig te belasten en uiterst effectief!

Wat maakt de DOCTOR BABOR AHA peelings zo gecontroleerd werkzaam? De intensiteit is via bepaalde parameters te sturen. pH-waarde, activiteit: aandeel van vrije zuurmoleculen, gebruikte concentratie, soort & combinatie van de fruitzuren, duur van toepassing. De heel bijzondere mix maakt de peelings optimaal werkzaam en veilig in gebruik.

De TheraPRO Peels zijn veelzijdig toe te passen en geschikt voor de volgende indicaties:

Door leeftijd of uv-veroorzaakte huidstoornissen zoals rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderende huid stevigheid.
Een vale, matte, vermoeide huid, onzuivere huid, huid met grove poriën, onregelmatige huidstructuur, pigmentvlekken en -onregelmatigheden.

Direct na de behandeling heeft u een frisse, stralende, gladde teint.

Ongeveer 2 – 3 weken na de behandeling een jeugdigere uitstraling, minder lijnen en rimpeltjes en een regelmatige, verfijnde huidstructuur. Samen met u maken wij een op maat gemaakt plan en advies.

Eenmalig toe te passen of in kuurverband voor een optimaal resultaat!

DOCTOR BABOR PRO Serums – PRO interval-verzorgingstraining voor maximale resultaten

9 unieke serums met sterke, afzonderlijke werkstoffen met een optimale beschikbaarheid en dosering voor de huid. Van acute verzorgingsbehoefte met snel effect tot en met verzorgingskuren met lang resultaat. Serums met één doel. Door de inhoudshoeveelheden met gelimiteerde gebruiksduur worden een langdurige werkstof gewenning en daarmee vaak verbonden traagheid van de huid vermeden. Dit is de basisvoorwaarde voor de unieke PRO interval-verzorgingstraining. Want zinvol op elkaar afgestemd zorgen de wisselende DOCTOR BABOR PRO serums altijd weer voor de noodzakelijke push ter stimulering van de belangrijke huidfuncties. Met o.a: Hyaluron, Boswelia, EGF, Retinol, Vitamine C en meer. Voor uw unieke samenstelling van de DOCTOR BABOR PRO serums zien wij u graag in ons instituut!

DOCTOR BABOR PRO Crèmes & maskers

Met diverse crèmes en maskers als aanvulling op uw TheraPRO peel treatment of DOCTOR BABOR PRO serum (kuur).