DOCTOR BABOR power-peeling met microdermabrasie

Microkleine kristallen hebben de beauty-wereld totaal veranderd. Ze gaan onze schoonheidsfouten te lijf en onthullen een nieuwe huid. De innovatieve beauty-behandeling DOCTOR BABOR microdermabrasie maakt het mogelijk. Een echte investering in de schoonheid en werkzaam tot in de diepte in drie stappen.

Drie stappen:
1 Microdermabrasie – de impuls tot regeneratie

Bij de microdermabrasie halen de fijnste, steriele microkristallen verhoorningen en afgestorven huidschilfertjes weg. Een speciaal apparaat blaast deze microkristallen op de huid en zuigt hen via
een vacuüm direct weer op. Het effect: de intensieve peeling onthult niet alleen een zachte, nieuwe huid, maar maakt het voor de huid makkelijker cosmetische werkstoffen op te nemen. Door de peeling krijgt de huid het signaal voor de celvernieuwing.

2 Ultrasone golven – micromassage met dieptewerking

Niet voelbaar, maar des te intensiever maken de ultrasone golven de celmembranen poreuzer. De trillingen van de ultrasone golven veroorzaken een diepe warmte die in de huid doordringt en daar de celstofwisseling stimuleert. Consequentie: de regeneratieprocessen van de huid draaien op volle toeren. Omdat tegelijkertijd speciale werkstoffen worden ingesluisd, wordt het effect groter. Werkstoffen worden de komende 48 uur met 200% beter opgenomen!

(Let op, dit is een ADD-ON en zit niet standaard in de behandeling!)

3 DOCTOR BABOR MICRO CELLULAR – nauwkeurige regeneratieverzorging

Tijdens de behandeling wordt de huid verwend met de fijnste, natuurlijke werkstoffen – nauwkeurig, effectief en zeer werkzaam. De speciaal voor de microdermabrasie ontwikkelde verzorging ontvouwt op indrukwekkende wijze de schoonheid van de huid.

De behandeling is eenmalig toe te passen of als een kuur.