PEELINGEN

In ons instituut behandelen met verschillende peelingen. Onze huidspecialisten begeleiden je naar de mooiste versie van jouw huid. Deze behandelingen bieden een basis voor huidverbetering, met een diepgaande reiniging en hydratatie om de algehele huidconditie te optimaliseren. Het resultaat is een zijdezachte huid, vervaging van fijne lijntjes en rimpels en een gezonde, stralende glow.

Peelingen zijn dan ook de perfecte behandelingen voor melasma / hyperpigmentatie van de huid. 

BioRePeel

Ontdek onze BioRePeel behandeling: ultieme huidverjonging zonder hersteltijd! Onze huidspecialisten begeleiden je naar de mooiste versie van jouw huid. Deze behandeling biedt een basis voor huidverbetering, met een diepgaande reiniging en hydratatie om de algehele huidconditie te optimaliseren. Het resultaat is een zijdezachte huid, vervaging van fijne lijntjes en rimpels en een gezonde, stralende glow.

MFR Rejuvenation RETINOL peel

CRAITH LAB Treatment – RETINOL peeling is speciaal voor de huid die last heeft van pigmentatie, lichte acné, huid met grove porien, rijpere huid/ huid met lijntjes, doffe teint. Retinol (vitamine A) Dit krachtige ingrediënt is vooral bekend geworden vanwege zijn bewezen huidverjongende werking en is een van de meest populaire anti-aging ingrediënten van nu. Voor het mooiste resultaat kan deze behandeling ook in kuurverband worden gedaan! 

DOCTOR BABOR THERAPRO PEEL

De DOCTOR BABOR PRO lijn richt zich in alle producten op een geconcentreerde werking en focust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten; nauwkeurig geformuleerd, zonder geur- en synthetische kleurstoffen, met de voor de huid optimale dosering en beschikbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om verschillende huidproblemen nog doelgerichter en individueler te behandelen en met de passende verzorging voor thuis tot optimale resultaten te leiden!