Graag een gezonde en mooie huid?

Op locatie Skin Institute Mirabelle vind er elke maand een laserspreekuur van Medi Skin Care plaats, waar je terecht kunt voor een breed spectrum aan huidbehandelingen en advies.

Enerzijds is er veel aandacht voor huidaandoeningen als acne, littekens, couperose, rosacea, wijnvlekken, striae, fibromen, wratten, schimmelnagels, overbeharing, anti-aging en pigment. Maar ook mensen die simpelweg een mooiere huid willen door middel van een peeling kunnen terecht bij Medi Skin Care. “Ons doel is mensen goed en eerlijk te adviseren en te informeren over onze behandelingen”, vertelt oprichtster en huidtherapeut Mariette Annema. “Door onze veelzijdigheid willen wij toegankelijk zijn voor iedereen”, zegt collega huidtherapeut Leonie Rappard, die al vier jaar werkzaam is bij het bedrijf.

“Wij willen iemand het best mogelijke resultaat bieden.” – team Medi Skin Care

Medi Skin Care heeft een compleet team van HBO-gediplomeerde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten en werkt sinds 2004 met ruim tien ziekenhuizen samen door heel Nederland. Een mooie samenwerking is ontstaan met eigenaresse Deborah Westdijk Fennema. Naast dat zij met haar team schoonheidsspecialisten de huid mooier maakt, kunnen de huidtherapeuten van Medi Skin Care huidproblemen ook medisch aanpakken. Wekelijks krijgt Medi Skin Care patiënten doorverwezen van verschillende specialisten zoals huisartsen en dermatologen. “Wij hopen ook op deze locatie in Babor Institute Mirabelle te Rotterdam voor iedereen iets te kunnen betekenen bij het behalen van een gezonde huid.”

Wilt u meer informatie over de behandelingen van Medi Skin Care of heeft u een huidprobleem?

Maak een afspraak voor een gratis consult via 010 – 418 9204

Huidtherapeute Dalbir