BEREIK JE SKIN GOAL

Wil je het maximale uit je verzorging halen? Dan moet je deze drie stappen volgen om jouw Skin Goal te behalen.

Nieuw jaar, nieuw huidgevoel! Vandaag vertellen we je hoe je jouw huid in slechts drie stappen een plezier doet voor een huid die langdurig fijner aanvoelt. Zo behaal jij dit jaar je persoonlijke Skin goal en zit je heerlijk in je vel. 

1.HUIDTYPE ANALYSEREN

Je huid is net zo uniek als jij zelf bent. Om de perfecte routine te vinden die echt bij je past, moet je eerst je huidtype analyseren zodat je optimale resultaten kunt bereiken. 

Elke huid heeft immers individuele verzorging nodig die op het huidtype is afgestemd. 

Bovendien kun je ook specifieke huidbehoeften achterhalen als je weet wat voor huidtype je hebt. 

Op basis daarvan kun je een individuele verzorgingsroutine samenstellen om huidproblemen effectief te bestrijden en zichtbaar resultaat te boeken. 

Door je huid regelmatig te laten analyseren, kun je de verzorging ook op het jaargetijde of je levenssituatie aanpassen. We raden je aan om daarvoor regelmatig de cosmetische instituten van BABOR te bezoeken.

Wil je liever zelf je verzorging samenstellen en heb je daar wat hulp bij nodig? 

Wij staan voor je klaar!

2. INDIVIDUELE VERZORGINGSROUTINE SAMENSTELLEN

Als je weet wat voor huidtype je hebt, kun je een persoonlijke verzorgingsroutine samenstellen en deze regelmatig aanpassen of dat voor je laten doen. Zo krijgt je huid effectieve verzorging en kun je op alle huidbehoeften inspringen. 

Hier volgt een overzicht van de Skingredients die jouw huid en huidtype goeddoen:

3. CONTINUÏTEIT WAARBORGEN

Het is belangrijk om een consequente huidverzorging aan te houden, aangezien de huid minstens 27 dagen nodig heeft om zich volledig te vernieuwen. Om ervoor te zorgen dat je huid de verzorging goed opneemt en ervan kan profiteren, is een regelmatig gebruik essentieel. Dus wij zeggen: Never skip skincare! 

Waar je verder op moet letten voor het beste resultaat? Dat je verzorgingsroutine compleet is. Zo zou je beauty-ritueel eruit kunnen zien: