BioRePeel

Ontdek onze BioRePeel behandeling: ultieme huidverjonging zonder hersteltijd! Onze huidspecialisten begeleiden je naar de mooiste versie van jouw huid. Deze behandeling biedt een basis voor huidverbetering, met een diepgaande reiniging en hydratatie om de algehele huidconditie te optimaliseren. Het resultaat is een zijdezachte huid, vervaging van fijne lijntjes en rimpels en een gezonde, stralende glow.

Revolutionaire BioRePeel

Het paradepaardje van deze behandeling is de gepatenteerde BioRePeel. Deze revolutionaire peeling is momenteel een sensatie op Instagram, en dat is niet voor niets. Net als de traditionele chemische peelings heeft ook de BioRePeel huidverbetering als doel. Het grote verschil tussen beide varianten zit in de ingrediënten, de diepte van de behandeling en in de resultaten.

De BioRePeel is een specifieke vorm van TCA-peeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische en natuurlijke ingrediënten. Zoals plantaardige extracten, enzymen en antioxidanten. Deze werkstoffen dringen diep in de huid door. Waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, de teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verminderen. De actieve werkstoffen helpen daarnaast bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne.

Peeling zonder hersteltijd

In tegenstelling tot de klassieke TCA-peeling is deze peeling minder invasief. Dit maakt het een peeling die voor vrijwel iedereen geschikt is. De BioRePeel is milder en er is minder hersteltijd nodig. Maar wel met resultaat: je huid krijgt weer die natuurlijke gloed. Direct na je eerste behandeling.

De kracht van combinatie-therapie

Elke huid is uniek. Om bij jou de mooiste resultaten te behalen combineren we verschillende ingrediënten en technieken. Dit wordt afgestemd op jouw huid en wensen. Zo maken we met een bindweefselmassage of microneedling de BioRePeel behandeling nog effectiever. Dankzij het combineren en persoonlijk inzetten van deze technieken bereiken we optimale verjonging van jouw huid.

Resultaat

Deze behandeling brengt jouw huid in balans, verzacht de eerste tekenen van veroudering en vertraagt de gevolgen ervan.

Na deze behandeling heb je een gladdere huid, verminderde pigmentatie en een verbeterde huidtextuur. Je huid voelt weer heerlijk zacht, glad en gevoed aan. De huid ziet er gezonder uit, met minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels.

Om de beste resultaten te behalen en te behouden, raden we aan deze behandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen. Ook is deze behandeling mogelijk in kuurverband. 

BioRePeel €129,-

30 minuten 

Dubbele reiniging, onzuiverheden verwijderen, korte bindweefselmassage, BioRePeel, afsluitende verzorging. 

BioRePeel level 2 €159,-

45 minuten 

Dubbele reiniging, onzuiverheden verwijderen, korte bindweefselmassage, BioRePeel, ELT Collageenlamp met nek- schouder massage, afsluitende verzorging. 

BioRePeel level 3 €199,

60 minuten 

Dubbele reiniging, onzuiverheden verwijderen, korte bindweefselmassage, BioRePeel + Microneedling, afsluitende verzorging. 

BioRePeel level 4 €229,-

75 minuten 

Dubbele reiniging, onzuiverheden verwijderen, korte bindweefselmassage, BioRePeel + Microneedling, ELT Collageenlamp met nek- schouder massage, afsluitende verzorging.