BABOR SPA Babor Institute Mirabelle

LOVE YOUR BODY

Onze tips voor een strakke lichaamshuid

Als de zon schijnt, dan dragen we zomerse kleding! Zodra het eindelijk weer wat warmer wordt, kunnen we niet wachten om wat luchtigere kleding, open schoenen en een zonnebril te dragen. Als we dan ook nog eens lekker in ons vel zitten, dan is dat extra mooi. De weg naar een gladde huid is zeker niet altijd gemakkelijk, maar het is absoluut de moeite waard. Ongeacht alle schoonheidsidealen valt niet te ontkennen dat we ons dan beter verzorgd en beter voelen.
Daarom delen we een paar waardevolle tips over hoe je de lichaamshuid in elk seizoen strak kunt maken en kunt verzorgen.

Ja, dat kan ik

1. Sport

Slechts 30 minuten sporten per dag doet ons lichaam en onze geest veel goed. De spieren nemen toe en de zwembandjes slinken. Op deze manier vallen we niet alleen af, maar maken we onze huid ook meteen strakker. We kennen allemaal wel dat voldane gevoel dat ons doordringt na een lekkere work-out: daar worden we allemaal gelukkig van.

2. Samen trainen

Door samen met een partner te trainen, vinden jullie allebei gemakkelijker de motivatie om samen fit te blijven. Zo schuif je je eigen smoesjes ook steeds gemakkelijker opzij. Dit maakt op zijn beurt tip 1, om regelmatig te sporten, een stuk gemakkelijker.

3. Fruit en groente

Dit is al lang geen beauty-geheim meer, maar we willen het toch even vermelden: met de écht gezonde voedingsmiddelen, zoals avocado, noten, bessen en volle granen, wordt het veel gemakkelijker om je lichaam klaar te maken voor de lente en zomer. Daarnaast zorgt een gezonde voeding er ook voor dat de gezichtshuid er beter uitziet en dat we ons nóg beter voelen.

4. Water

Als we het dan toch over voeding hebben, dan mag de tip om voldoende water te drinken absoluut niet ontbreken. Wie moeite heeft met het drinken van de nogal smaakloze vloeistof, kan deze een beetje smaak geven met bijvoorbeeld verse pepermunt, citroen, gember of zelfs bessen. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar stimuleert ook meteen om meer te drinken.

5. Verzorging

Net als regelmatig sporten, moet je ook regelmatig de lichaamsverzorging gebruiken die onze huid heeft en die haar soepeler maakt. De verzorgingsproducten voorkomen het verlies van elasticiteit, doordat de huid voldoende vocht krijgt. Je kunt de crème het beste aanbrengen in combinatie met een lichte maar doeltreffende massage om het effect van de verzorging te intensiveren.

Aangezien iedereen andere voorkeuren en individuele behoeften heeft qua lichaamsverzorging, presenteren wij graag onze hoogtepunten. Van lotion tot schuim en olie: als hier niet de juiste verzorging voor je huid tussen zit, dan weten wij het ook niet meer.

 

Use it, love it: