Ontdek de huid van je dromen

Op naar dromenland met de internationaal geprezen artiest Cevin Parker en onze populaire promoampullen.

Elk voorjaar onthullen we onze limited edition 7-daagse ampullenkuren De zes ampullenkuren in een kleurrijke en feestelijke verpakking bevatten krachtige ingrediënten en zijn ontworpen om gedurende een week te gebruiken. Deze ampullenkuren zijn ideaal voor elke huidbehoefte. Of je nu een droge huid hebt, een rijpere huid, een onzuivere huid of een gevoelige huid: Elke huid is uniek en heeft daarom individuele en professionele verzorging nodig. 

Dompel jezelf nu onder in Dreamland dankzij deze exclusieve ampullen ontworpen door Cevin Parker!

LIMITED EDITION SET HYDRATING: VOOR DE DROGE HUID

4 x Hydra Plus + 3 x Perfect Glow

Deze set hydrateert je huid intensief en laat je huid stralen in slechts zeven dagen. Dankzij actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, ProVitamine B5 en ExoPolySacchariden wordt het vocht optimaal opgenomen en langdurig opgeslagen in de huidcellen. Dankzij de combinatie met de Perfect Glow ampullen die glanspigmenten bevatten, straalt je huid als nooit tevoren. 

LIMITED EDITION SET RESURFACING: VOOR EEN DOFFE HUID

7x Phyto AHA ampulle

Wil je een egalere huid in slechts zeven dagen? Fruitzuur is het toverwoord! AHA staat voor alfahydroxyzuur, een groep zuren die in cosmetica geliefd zijn om hun exfoliërende eigenschappen. Ze kunnen helpen dode huidcellen te verwijderen, de huidtextuur te verbeteren en fijne lijntjes en hyperpigmentatie te verminderen. Een extra extract van wilgenbast bevat natuurlijk salicylzuur, dat de vorming van puistjes tegengaat. Deze ampullen zijn niet geschikt voor de zeer gevoelige huid. 

LIMITED EDITION SET LIFTING: VOOR DE RIJPERE HUID

4 x 3D Firming+ 3 x Lift Express 

Sta versteld van deze effectiviteit van deze ampullen en zeg vaarwel tegen het verlies van elasticiteit en de afnemende stevigheid van de huid. De 3D Firming ampul laat de huid er strakker en steviger uitzien. De actieve werkstoffen is een oligosaccharide uit zeesla en een tetrapeptide. Deze componenten richten zich op de extracellulaire matrix van de huid en stimuleren de natuurlijke productie van collageen en hyaluronzuur. Dit verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Het resultaat is een stevigere huid met meer gedefinieerde gezichtscontouren en een algeheel gelijkmatiger uiterlijk.

De Lift Express ampullen bieden nog meer liftend effect, dankzij samengestelde ingrediënten zoals een cellulose-pullulan matrix.

Daarnaast ondersteunt organisch silicium de structurele elementen van de huid en helpt het rimpels en lijntjes glad te strijken voor een egalere en stevigere huid.

LIMITED EDITION SET RENEWING: VOOR DE GESTRESTE HUID

4 x Algae Vitalizer + 3 x Active Night

Reageert je huid op stress? Dan heeft ze intensieve hydratatie, vitaliteit en bescherming nodig. Een groen algenextract dat rijk is aan vitamine A, C en E zorgt voor intensieve hydratatie en beschermt de huid langdurig tegen uitdroging. Tijdens het nachtelijke regeneratieproces wordt de huid ondersteund en versterkt door de actieve ingrediënten in de Active Night Ampullen om haar beter bestand te maken tegen invloeden van buitenaf. 

LIMITED EDITION SET PURIFYING: VOOR DE ONZUIVERE HUID

4 x Hydra Plus + 3 x Active Purifier

Een onzuivere huid heeft speciale verzorging nodig. De Purifying ampulset zorgt ervoor dat de huid wordt gezuiverd en biedt snelle hulp met antibacteriële en matterende actieve ingrediënten. Daarnaast voorzien de Hydra Plus ampullen de huid vooraf van een extra portie hydratatie om droge plekjes te voorkomen en de latere opname van actieve ingrediënten te ondersteunen. Nieuwe onzuiverheden worden ook voorkomen dankzij de combinatie van Hydra Plus ampullen en Active Purifier.

LIMITED EDITION SET GLOWING: VOOR DE VERMOEIDE EN DOFFE HUID

4 x Perfect Glow + 3 x Multi Vitamin 

Wil je een egalere teint, een stevigere en verfriste huid? Dan is deze set voor jou gemaakt. Laat je huid ontwaken uit haar winterslaap en geniet van een gezonde en stralende teint dankzij de speciale gloedpigmenten en ExoPolySacchariden in de Perfect Glow ampullen. De Multi Vitamin ampullen is een echte vitaminebooster voor meer vitaliteit.

WAAROM CEVIN PARKER?

Cevin Parker is een in Berlijn gevestigde en internationaal geprezen kunstenaar die kleur emotioneel gebruikt in zijn abstracte schilderijen. Elk van zijn moderne kunstwerken symboliseert een droom, een moment of een onverwerkte ervaring en staat voor een specifiek gevoel – of het nu liefde, woede of verdriet is.