Nieuw bij Skin Institute Mirabelle:

bloedonderzoek en orthomoleculair voedingsadvies.

Als geavanceerd schoonheidsinstituut streven onze huidspecialisten naar een optimale gezonde huid voor iedereen. Helaas zijn huidaandoeningen niet alleen vanaf de buitenkant te verhelpen. Onze huid weerspiegelt namelijk onze innerlijke, lichamelijke gezondheid. Wanneer er intern in ons lichaam iets uit balans is komt dat vaak tot uiting in onze huid in de vorm van onzuiverheden. In het verminderen van huidaandoeningen speelt een gezond voedingspatroon en leefstijl een cruciale rol.

Daarom werken wij vanaf heden samen met Romy van Gezondheidspraktijk Noordzij. Romy is orthomoleculair therapeut en is gespecialiseerd in het verminderen van huidaandoeningen en het optimaliseren van de huidgezondheid van binnenuit. Dit doet ze aan de hand van uitgebreid bloedonderzoek waardoor de mogelijke oorzaken van een groot aantal gezondheidsklachten, waaronder huidaandoeningen, kunnen worden achterhaald.

Doordat we achter de mogelijke oorzaken/triggers van gezondheidsklachten komen met behulp van tientallen bloedwaarden kunnen we een klacht pas écht bij de kern aanpakken en vervolgens verminderen door het aanpassen van de voeding en leefstijl. Dit is meestal vele malen effectiever dan een gezondheidsklacht aanpakken met alleen medicatie.” vertelt Romy.

Bloedonderzoek
Met behulp van het bloedonderzoek dat wij in samenwerking met Romy aanbieden krijgen we inzicht in jouw gezondheidsstatus. Romy meet tientallen bloedwaarden die meer informatie vertellen over jouw gezondheid en meestal antwoord geven op de vraag: “Hoe is jouw gezondheidsklacht ontstaan en wat kun je eraan doen om het te verminderen?”

Aan de hand van de gemeten bloedwaarden stelt Romy een uniek behandelplan voor je op met als doel het verminderen van jouw klachten. Het behandelplan bestaat uit een combinatie van voedings- en leefstijladvies en heeft een duur van 6 maanden. Romy: “Het heeft vaak even de tijd nodig om je klachten te verminderen, ze zijn vaak ook niet binnen een week ontstaan!”

Wil je precies weten wat er met het bloedonderzoek wordt gemeten? Klik hier voor meer informatie. (www.praktijknoordzij.nl

Naast het verminderen van huidaandoeningen zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis is Romy ook gespecialiseerd in het behandelen van darmklachten, hormonale klachten, vermoeidheid en gewrichtsklachten.

Vrijblijvend kennismaken met Romy?

Vergoedingen

Wist je dat het bloedonderzoek (gedeeltelijk) wordt vergoed door de zorgverzekeraar? Hierbij vind je een overzicht.

Overzicht vergoedingen zorgverzekering 2022


Vrijblijvende kennismaking (15 min) – gratis

Vitaliteitsonderzoek €349

• Intakeconsult (45 min) inclusief bloedafname
• Tweede consult (60 min) bespreking uitslag
• Uitslagen en adviezen per e-mail
• Persoonlijk advies over leefstijl, voeding en suppletie
•Telefonisch opvolgconsult na 6 weken (15 min)

 

Opvolgtrajecten op advies (Overzicht opvolgtrajecten Gezondheidspraktijk Noordzij)

 

Plan nu je afspraak in of neem voor meer informatie over Romy´s diensten en werkwijze direct contact op met Romy via info@praktijknoordzij.nl