HEY BEAUTY

Op zoek naar een mooie, gezonde en frisse huid? Welkom bij Skin Institute Mirabelle!
Een prachtig instituut gevestigd op de Straatweg in Rotterdam-Hillegersberg. 

Onze ervaren huidspecialisten zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Het team blijft up-to-date en hebben expertise met apparatuur. Met als voornaamste doel: het realiseren van een gezonde en stralende huid.

Wij bieden een uniek behandelconcept aan. Bij onze eerste kennismaking willen wij duidelijk zicht krijgen op wat uw wensen zijn en wat er nodig is om dat te realiseren. Om huidverbetering te bereiken is het dan ook belangrijk om thuis aan de slag te gaan. Een samenwerking zorgt voor het ultieme resultaat. In ons instituut bent u gegarandeerd van maatwerk tijdens iedere behandeling. 

Even tijd voor uzelf, laat u in de watten leggen!

Wij ontvangen u graag!

With love.

Mirabelle

Onze VISIE

Onze ervaren huidspecialisten zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Het team blijft up-to-date en hebben expertise met apparatuur. Met als voornaamste doel: het realiseren van een gezonde en stralende huid. Wij bieden een uniek behandelconcept aan met professionele skincare producten.

Onze MISSIE

Huidgericht resultaat bereiken door passend maatwerk en de klant een ultieme behandeling laten ervaren. 

Onze KERNWAARDEN

Professioneel
Bij ons kunt u terecht voor professionele behandelingen en advies.

 

Customer experience
Wij zijn klantgericht. We ontvangen u graag in ons warme, chique instituut met 100% authentieke aandacht voor een ultieme behandeling.

Kwaliteit
Wij bieden u kwaliteit. Zowel in de behandeling, de ervaring in het instituut en de producten.