Ervaren team

Het team wordt gevormd door zeven huidspecialisten en één medisch pedicure.

Onze huidspecialistes beschikken over verschillende specialisaties, zoals acné, permanente make-up, anti-aging behandelingen, elecktrisch ontharen en meer.


Volledig thuis in huidverzorging

Onze huidspecialisten zijn volledig thuis in het omvangrijke werkveld van huidverzorging en kennen de werkstoffen en combinatie mogelijkheden grondig. 

Eerste kennismaking

Bij onze eerste kennismaking willen wij duidelijk zicht krijgen op wat uw wensen zijn en wat er nodig is om dat te realiseren. Om huidverbetering te bereiken is het dan ook belangrijk om thuis aan de slag te gaan. Een samenwerking zorgt voor het ultieme resultaat. Laat u verwennen en geniet van behandelingen gericht op uw individuele huid! Ook kunt u bij ons terecht voor duo-behandelingen. Samen even heerlijk ontspannen!


Aangesloten bij ANBOS

ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is bij ANBOS, dan kunt u er zeker van zijn dat deze: in het bezit is van het vakdiploma; rechtmatig gevestigd is; volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt en de vakgerelateerde workshops volgt.

Mirabelle Team

Van links naar rechts:
Gilda, Wendy, Anchéla, Deborah, Ellen
Wendy, Kimm, Denise