Vitamine C als booster voor de huidverzorging

Kom meer te weten over de do’s and-don’ts van vitamine C en de effecten hiervan, en maak kennis met onze 7-daagse Brightening Boost.

Iedere huid is gek op vitamine C als bonuswerkstof. Als het maar wel correct wordt toegepast. Kom meer te weten over de do’s‑and-don’ts en de effecten van dit ingrediënt, en maak kennis met onze 7-daagse Brightening Boost.

DE DO’S AND-DON’TS VAN VITAMINE C

Do’s

·       Direct na de reiniging aanbrengen

·       Vervolgens altijd een zonbeschermingsfactor aanbrengen

·       Product koel en donker bewaren

Don’ts

·       Met retinol, niacinamide, AHA of BHA combineren

·       Gebruiken wanneer het product verkleurd is – dan is er oxidatie opgetreden en heeft het zijn werkzaamheid verloren

DE EFFECTEN VAN VITAMINE C

Verheldering

·       Maakt huidskleur en huidstructuur helder en brengt deze in balans

·       Gaat een grijze, vale teint tegen

·       Vermindert pigmentvlekken

Bescherming

·       Heeft ontstekingsremmende eigenschappen

·       Neutraliseert vrije radicalen

·       Verhindert celbeschadiging door externe factoren

Anti-aging

·       Voorkomt vroegtijdige huidveroudering

·       Bevordert de celvernieuwing

·       Stimuleert de collageenproductie

·       Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering

ONZE VITAMIN C AMPOULE

Een weksignaal voor de vermoeide, oneffen huid! Onze nieuwe DOCTOR BABOR Vitamin C Power Serum-ampul maakt vermoeide, vale huid weer levendig en brengt de teint al na een week effectief in balans – voor een stralende, gladdere huid met onmiddellijke glow. De 7-daagse Brightening Boost! De huid ziet er gladder en gelijkmatiger uit en krijgt direct een glow-effect. Voor een gelijkmatig stralende, gladder uitziende huid binnen een week.

HET VOOR/NA-EFFECT

Twijfel je of vitamine C de juiste werkstof is voor jouw verzorgingsroutine? Ervaar een gelijkmatig stralende, gladder uitziende huid in slechts 7 dagen met de Vitamin C Power Serum Ampoules. De power-boost: zelfs bestaande huidverkleuringen zoals pigmentvlekken worden door vitamine C als hightech-ingrediënt effectief tegengegaan. De werkstof helpt met zijn anti-oxidatieve werking om huidveroudering door omgevingsfactoren te verminderen.