Babor Mirabelle Winter Hack

WINTER GLOWING HACKS

Laat jullie inspireren door de huidverzorgingstips en favoriete producten van onze Baborista’s en Influencers. Julie kennen er zeker al een aantal!

LENA – ONZE NIEUWE POWER AMPOULES

Openhartig, onverbloemd en ongelooflijk grappig – Lena woont in Hamburg en werkt voor fashion en beauty brands. In haar podcast Lena & Liberta praat ze samen met Liberta Haxhikadriu over onderwerpen die haar in het dagelijkse leven bezighouden. Zoals haar eerste beauty tutorial over onze nieuwe Power Ampoules. En daar houden we van!

Wat meer is: Ze zijn volledig vrij van siliconen, parabenen, geurstoffen, paraffine en dierlijke producten en zitten boordevol waardevolle werkstoffen: Hyaluronzuren, peptide, ceramide, beta-glucaan, retinol en vitamine C.

Hier ga je naar de Podcast.

Beta-Glucan Ampoule

De innovatieve, intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde en verstevigde huid…

€ 49,00* / 14 ml

100ml – € 350,00

DOCTOR BABOR

Peptides Ampoule

De anti-aging innovatie voor een direct gladde en strakke huid – 3 biomimetische…

€ 49,00* / 14 ml

100ml – € 350,00

DOCTOR BABOR

Ceramide Ampoule

De innovatieve booster voor een direct versterkte en intacte huidbarrière – Ceramide…

€ 49,00* / 14 ml

100ml – € 350,00

ELINA – WELL-BEING

Kennen jullie het digitale Beauty- & Travel-Blogazine BARE MINDS? Daarin schrijft Elina over schoonheidstips, haartrends, make-up tutorials, geselecteerde producten en technieken uit de huidverzorgingsindustrie. Zij bekijkt de wereld altijd holistisch, van Inner-Glow tot Well-Being, zij houdt van alles wat van binnenuit werkt. Elina heeft het verzachtende beta-glucaan ampul voor de gestreste huid voor zichzelf ontdekt. Haar voor en na foto’s tonen aan dat kleine huidontstekingen onmiddellijk verdwijnen door de enkele toepassing. Het ampul verstevigt bovendien het huideigen afweersysteem tegen externe invloeden.

DOCTOR BABOR

Beta-Glucan Ampoule

De innovatieve, intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde en verstevigde huid…

€ 49,00* / 14 ml

100ml – € 350,00

JACKIE – DON’T HIDE

Ook Jackie, internationaal model en mode-influencer uit Berlijn, probeerde de nieuwe Power Serum Ampoules: Hier is onze absolute nummer één, het Hyaluronic Acid ampul met 8 verschillende hyaluronzuren. Deze is zeer hydraterend, vermindert rimpels en maakt de huid zichtbaar voller. En dat na slechts één toepassing.

DOCTOR BABOR

Hyaluronic Acid Ampoule

Revolutionaire vochtigheidsbooster voor directe hydratatie en opvulling – 8D…

€ 39,00* / 14 ml

100ml – € 278,57

OZANA – STAY HYDRATED

De brand manager en influencer Ozana uit Boekarest heeft haar huidverzorgingsroutine voor haarzelf geperfectioneerd rond onze twee hyaluronampullen. Gewoon een van de twee ampullen op het gezicht aanbrengen, inmasseren, zachtjes inkloppen en vervolgens de huid verwennen met de SKINOVAGE Moisturizing Cream. Eindig met een groot glas water en de hydratatiebooster is compleet! De Moisturizing Creme bevat overigens hyaluronzuur naast het DEEP MOIST Extract.

SKINOVAGE

Moisturizing Cream

Vochtinbrengende crème voor de droge huid.

€ 59,90* / 50 ml

100ml – € 119,80

AMPOULE CONCENTRATES

Hydra Plus

De vochtkick

€ 19,90* / 14 ml

100ml – € 142,14

DOCTOR BABOR

Hyaluronic Acid Ampoule

Revolutionaire vochtigheidsbooster voor directe hydratatie en opvulling – 8D…

€ 39,00* / 14 ml

100ml – € 278,57

HATICE – WINTERROUTINE VOOR EEN DROGE HUID

Als het buiten kouder wordt, heeft de huid niet alleen vocht nodig, maar ook meer zorg in het algemeen. Youtuber Hatice presenteert in haar reel haar huidverzorgingsproducten voor de koude winterdagen. SKINOVAGE Intensive Calming Cleanser, Enyzme Peel Balm & tot slot onze Ultimate Repair Cream. We like!

Kennen jullie Hatices Beauty kanaal al? Hier vindt u nog meer inspiratie.

DOCTOR BABOR

Enzyme Peel Balm

Enzymen – water – actie – glow! De ENZYME PEELING BALM peelt op bijzonder…

€ 39,00* / 75 ml

100ml – € 52,00

AYLIN EN LENA – MASKERS WERKEN ALTIJD

We houden van maskers, niet alleen tijdens de winter. En vooral als ze voor de ogen zijn en een onmiddellijke glow toveren rond de gevoelige en vaak droge zone rond de ogen. Aylins en Lena’s hoogtepunt zijn de SKINOVAGE Refreshing Eye Pads. Kleef ze ’s ochtends na de reiniging of gewoon ter verfrissing tussendoor onder de ogen en laat ze 10 minuten zitten.

Voor jouw stralende oogopslag

SKINOVAGE

Refreshing Eye Pads

Hydraterende oogpads.

€ 25,50* / 5 stuk

VIKTORIA – GLOWING-MAKEUP-FINISH

De Berlijnse actrice Viktoria toont jullie hoe het gaat. Voor een gezonde glow brengt ze onze Doctor Babor Cleanformance Oil-Free Matte Effect Gel-Cream onder de oogleden en op het voorhoofd aan. Daaroverheen poedert ze een superzachte satijnen blush – verkrijgbaar in perzik en roos – zodat je er meteen opgefrist uitziet. De Eye Shadow Quattro en de Ultimate Style & Volume Mascara zorgen voor de finishing touch van de make-up. En tot slot wat verzorgende Ultra Shine Lip Gloss – klaar! Ziet ze er niet schitterend uit?