WINTERTIJD

Nog steeds op zoek naar de perfecte behandeling voor de behoeften van je huid? Wij laten zien wat je bij onze treatments te wachten staat.

Terwijl het buiten koud en onaangenaam is, kun je je bij een intensieve treatment van BABOR laten verwennen. Het beste daarvan: terwijl je je ontspant, kun je met de juiste treatment dichter bij je skin goal komen! Waar kies je voor?

– MICRODERMABRASIE
– MICRONEEDLING
– SKINFUSOR
– SKINFIRMER

MICRODERMABRASIE

Rimpels, grove poriën en pigmentvlekken? Onze Power-Peeling met microkristallen is de oplossing!

Met behulp van een onderdrukkend systeem van fijne ionkristallen wordt het huidbeeld duurzaam verfijnd. De treatment microdermabrasie verenigt de regeneratie, celvernieuwing en een intensieve peeling in één behandeling.

MICRONEEDLING

Heel kleine naaldjes activeren met de meest moderne beauty technologie al je schoonheidsmechanismen. Door deze behandeling krijg je een volledig anti-aging effect, het stimuleert de nieuwe vorming van collageen en elastine en verfijnt het reliëf van je huid. Je komt met een strakke, stevige en frisse teint uit de behandeling.

Microneedling is niet alleen super voor je gezichtshuid, ook voor hals en decolleté is deze behandeling geweldig.

SKINFUSOR

Vier technologieën voor een maximaal mooie huid: reinigen, verfijnen, hydrateren en impulsmassage. De nieuwste technologie ter wereld voor je perfecte glow! Het mooie ervan is dat de huid na de hoogwaardige behandeling geen regeneratietijd nodig heeft en dat je direct wordt beloond met een zichtbaar resultaat. De skinfusor verwijdert diepe verontreinigingen, verkleint je poriën, verwijdert afgestorven huidcellen, verfijnt je teint en hydrateert je huid door de toevoer van een hooggeconcentreerde werkstof.

SKINFIRMER

De nieuwe Lifting Experience met radiofrequentiebehandeling voor een stralend mooie huid. Je perfectie anti-aging behandeling voor de gevoelige ogen – en rond de mond. Het gaat om een effectieve anti-aging treatment met dieptewerking en dankzij de zachte radiofrequenties heeft je huid geen regeneratietijd nodig. Als resultaat straalt je huid jonger, wordt gladder en de structuur van je huid is zichtbaar verbeterd.